PB140378.jpg

 

Min passion er at hjælpe kompetente mennesker med at skinne, og gøre mere af det, der giver mening. At gøre dem skarpere på deres styrker og finde ind til det sted, hvor de rykker allermest. Det gør jeg gennem at levere passende forstyrrelser i ledelsesrådgivning, personlige udviklingsforløb, teamprocesser, undervisning og foredrag. Jeg tager mig den frihed at være meget ambitiøs på mine kunder og klienters vegne, og hvis du vil helst vil stryges med hårene, er jeg nok ikke for dig. Jeg arbejder også med stress, både akut håndtering og forebyggelse - her er jeg lidt blidere, men ikke mindre ambitiøs. Jeg trækker på narrativ psykologi, psykometrisk testning og en villighed til at udfordre alle dine vedtagne sandheder.

 
 

Organisationsudvikling

En udviklingsproces med mig designes altid udgangspunkt i jeres konkrete virkelighed og ønsker for fremtiden. Hvadenten det handler om team-, ledelses- eller talentudvikling, er du altid velkommen til at kontakte mig for en snak om de muligheder, der kan være i et skræddersyet forløb til din organisation. Det koster ikke noget at være nysgerrig.

Læs mere »

Coaching/sparring

Coaching hos mig er baseret på både et indsigtsorienteret perspektiv med fokus på fortiden og personligheden og et løsningsorienteret fokus med fokus på fremtiden og nye veje frem. Jeg anvender en syntese af metoder som nøje tilpasses dine behov - og sparring og rådgivning er en naturlig del af processen, når det er dét, du har brug for. Jeg coacher ledere og medarbejdere og tilbyder desuden personlige coachingforløb med fokus på din egen udvikling.

Læs mere »

Stressrådgivning

Jeg tilbyder rådgivning om stressforebyggelse og -håndtering, både som forløb der omfatter hele organisationen og som rådgivning af ledelsen samt kurser, workshops og foredrag. Er du eller din medarbejder allerede ramt af stress skræddersyer jeg 1-1 forløb fra kollaps til genindslusning - og tilbyder samtidig rådgivning af HR eller nærmeste leder om at skabe de optimale rammer for genfinde balance og arbejdsglæde.

Læs mere »

 
 
Aspecht+i+gården+.jpg

Her holder jeg til

Jeg har kontor i et hyggeligt baghus på Frederiksberg. Her tager jeg imod kunder og klienter.

 
 
 

“Jeg kan på det varmeste anbefale Maria Klinke og hendes på samme tid ualmindeligt indsigtsfulde, omsorgsfulde og – også på klientens vegne – stærkt ambitiøse tilgang til udvikling af mennesker og ledere”

Anne-Mette Gjeraa, Head of Project, Realdania