Organisations-

udvi

kling

Vil I opnå nye og andre resultater end dem, I plejer at opnå, er I nødt til at gøre noget andet end det, I plejer at gøre. Stille nogle andre spørgsmål, designe nogle andre processer, organisere jer på andre måder, mødes nye steder med andre dagsordener. Ellers skaber I blot de resultater og mønstre, som I før har set.

Siden 2007 har jeg designet, faciliteret og forankret en lang række organisatoriske udviklingsprojekter i samarbejde med private og offentlige organisationer.

Mine kompetencer er primært de sider af organisatoriske udviklingsprocesser der handler om kultur, relationer, kommunikation og samarbejde, men jeg har samtidig en stærk overbevisning om, at bæredygtige forandringsprocesser kræver klar kobling til organisationens overordnede strategier, strukturer og rutiner.

Udviklingsforløb skræddersyes selvfølgelig i tæt samarbejde med jer, så de matcher organisationens specifikke behov og udfordringer.

Enhver organisation er unik, og derfor arbejder jeg ikke med koncepter. Derimod fokuserer jeg ud fra en systemisk, narrativ og anerkendende tilgang på den enkelte virksomheds eller organisations centrale opgaver, muligheder og ressourcer.

Maria_klinke_prikker_01.png

“Jeg fik anbefalet Maria af en kollega i forbindelse med behov for støtte til mit løbende arbejde med at sikre trivsel og personlig udvikling i min afdeling. At jeg fik kontakt til Maria - var som at få en appelsin kastet i sin turban. Maria fik hurtigt pejlet sig ind på vores behov for støtte, og fik på trods af en travl kalender - stablet et passende forløb på benene. Maria formår hurtigt og meget professionelt at sætte sig ind i den enkeltes og gruppens situation og se hvad der er behov for af hjælpeværktøjer. Tusinde tak til Maria for en yderst professionel, energifyldt, respektfuld og målrettet indsats. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria.”

– Anita Øbakke, Økonomichef, Naviair