Coaching & sparring

 
Maria_klinke_prikker_01.png

Et coachingforløb hos mig designes individuelt, med udgangspunkt i din situation, dine ønsker og dine behov. Jeg arbejder ud fra en syntese af tilgange og metoder, og som udgangspunkt arbejder jeg med bevidsthed fremfor, som i den mere “klassiske” coaching, med meget konkrete og fasttømrede mål - for når du bliver mere bevidst om dig selv, dine relationer og dine værdier vil du ofte opleve, at dine mål ændrer sig i takt med at dit perspektiv vokser. For mig er det et succeskriterie at skabe plads til netop det.

Jeg arbejder både indsigtsorienteret med fokus på fortiden og din personlighed, og løsningsfokuseret mod fremtiden og nye handlemønstre.

I nogle coachingforløb anvender jeg den dybdegående personlighedsprofil Neo Pi-3 om et spejl, der kan tydeliggøre mønstre i din adfærd og dine relationer, og skabe bevidsthed der kan forløse uhensigtsmæssige mønstre og styrke dig i at gøre mere af det, der giver mening for dig. Og når det giver mening i din proces, supplerer jeg samtalerne med meditationsteknikker.

For mig et det et successkriterie at skabe plads til netop det.

Ledelsescoaching/sparring


Ønsker du et professionelt, fortroligt frirum for sparring og refleksion til at fordybe dig i lederrollen?

I min optik er en af de allermest essentielle lederkompetencer selvindsigt. At have selvindsigt betyder at kende og forstå sine personlighedstræk, sine motiver og sine reaktionsmønstre.

At forstå sig selv er den vigtigste forudsætning for at forstå andre. At have empati er forudsætningen for at skabe gode relationer. Og uden empati og relationel forståelse, kommer man ikke langt med at skabe resultater gennem andre.

Har du brug for sparring på din unikke identitet som menneske og leder? Øget indsigt i din personlighed og relationskompetence? Nye strategier til komplekse ledelsesmæssige udfordringer?

Et ledelsescoachingforløb hos mig er en syntese mellem erhvervspsykologisk rådgivning og personlig vejledning. Du vælger selv hvilke temaer du vil arbejde med – akutte situationer og temaer såvel som personlig udvikling i lederrollen.

“I stedet for en lederuddannelse valgte jeg i 2016 et coachingforløb hos Maria Klinke. På baggrund af en Neo Pi-R test kørte Maria forløbet, hvor jeg igennem samtaler med Maria blev markant klogere på mig selv. Jeg har prøvet mange tests, udviklingssamtaler og lignende, men ikke mødt et menneske som Maria, som I den grad kan rykke bjerge for en. Maria er enormt passioneret, empatisk og loveable og får hurtigt en til at føle sig tryg og åbne op. Mit coachingforløb hos Maria skulle blot vare seks måneder, men er nu blevet til at jeg hver 2-3 måned tjekker ind og tager en time hos Maria, hvilket jeg på ingen måde vil undvære. Maria er således blevet min “karrierementor”. Der findes mange coaches derude og fred være med det, men hvis du ønsker “Messi” indenfor coachingverdenen, bør du tage fat i Maria.”

- Søren H. Mohr, CMO/COO, Hjerteforeningen

 

Personlig coaching


Er der noget, der skal transformeres i dit liv? En akut situation, du har brug for sparring på at løse? Eller trænger du til et skud ny energi til at ændre retning, inspiration og mod til at bevæge dig mod noget nyt?

Du kommer til at vokse som menneske – både privat og professionelt – gennem et personligt coachingforløb. Der er rum og mulighed for at fordybe dig i præcis de temaer, du ønsker.

“Jeg har været i et forløb hos Maria Klinke, hvilket har inkluderet en Neo Pi-R personlighedstest, samt opfølgende samtaler. Jeg kan varmt anbefale Maria, som udover at være utroligt ambitiøs på min vegne, også har været med til at skubbe mig ud over stepperne og udnytte mit fulde potentiale. Maria skaber et rum hvor at hun formår at give faste men kærlige skub i den rigtige retning. Jeg har afsluttet et forløb hvor jeg er kommet ud med et fornyet blik på mine evner, en styrket selvtillid og en bedre indsigt, både i mig selv som person, men også i hvad jeg vil med livet. Vigtigst af alt så skinner Marias gode intentioner så kraftigt igennem at det skaber noget helt specielt – noget der gør et forløb hos Maria fuldstændig unikt og fantastisk.”

- Sara Lyng, Business Developer and Deputy Head of Danish Investment Products, Nordea

Stresscoaching

Er du eller en af dine medarbejdere ramt af stress? Jeg tilbyder, både ved de første tegn på overbelastning og det akutte stresskollaps, forløb hvor jeg holder både den stressramte og nærmeste leder/HR i hånden med rådgivning og klare instrukser igennem hele forløbet, så begge parter kan samarbejde om at både den stressramte og virksomheden kommer tilbage i balance - på en bæredygtig måde.

Læs mere om stressrådgivning lige her.