Jeg har en del fortrolige klienter, der ikke kan bidrage med udsagn om mit arbejde. Men nedenfor er nogle af dem, der har været så generøse at gøre det.
 

“Jeg har samarbejdet med Maria i en årrække og har sjældent mødt så skarpt og kompetent et menneske, når det handler om at se bagom det vi hver især tror er vores eneste virkelighed og finde ind til et sted, hvor der er mere energi og potentiale at hente og desuden mulighed for andre måder at møde verden på. Det er tydeligt i samarbejdet med Maria, at hun har en meget stor viden om og erfaring med stressramte og hvad der skaber det. Hun kan på den mest omsorgsfulde og insisterende facon få mennesker tilbage til mod og motivation igen.

Maria har, som noget særligt, stor respekt for, at det at gå ned med stress indebærer psyken såvel som kroppen og hun arbejder målrettet og opmærksomt på at hele systemet kommer på ret køl igen. Jeg oplever mennesker komme igennem forløb hos Maria som bedre versioner af dem selv. Ikke blot tilbage til det gamle, men klogere på egne grænser og behov samt, hvad der driver dem i hverdagen. En anden ting jeg virkelig godt kan lide ved den måde Maria arbejder på er, at hun insisterer på at have kontakt til den arbejdsplads den stressramte kommer fra, således at der er klare forventninger fra begge sider til forløbet, samt vejledning i, hvordan og hvornår medarbejderen kan vende tilbage til arbejdet.

Jeg har desuden haft fornøjelsen af at have Maria ude i virksomheden og holde et oplæg om stress, hvad det er, hvad man skal være opmærksom på og, hvad man kan gøre både som individ og som organisation, for at undgå at udvikle og skabe stress. Vi mærkede tydeligt, hvor meget erfaring Maria har med at arbejde med mennesker og organisationer i forhold til stress. Det var også interessant at opleve, hvordan Maria helt instinktivt kan vurdere stressniveauet i den forsamling hun taler til.

Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til et forløb hos Maria, hvis du kæmper med finde dig tilrette i arbejdslivet, eller endda har kæmpet så længe at du mærker symptomer på stress. Maria griber dig der hvor du er.

— Xenia Wolf

Head of People and Organisation


“Jeg har været i et forløb hos Maria Klinke, hvilket har inkluderet en Neo Pi-R personlighedstest, samt opfølgende samtaler. Jeg kan varmt anbefale Maria, som udover at være utroligt ambitiøs på min vegne, også har været med til at skubbe mig ud over stepperne og udnytte mit fulde potentiale. Maria skaber et rum hvor at hun formår at give faste men kærlige skub i den rigtige retning. Jeg har afsluttet et forløb hvor jeg er kommet ud med et fornyet blik på mine evner, en styrket selvtillid og en bedre indsigt, både i mig selv som person, men også i hvad jeg vil med livet. Vigtigst af alt så skinner Marias gode intentioner så kraftigt igennem at det skaber noget helt specielt – noget der gør et forløb hos Maria fuldstændig unikt og fantastisk.”

— Sara Lyng

Business Developer and Deputy Head of Danish Investment Products at Nordea

“I have had the immense pleasure to work with Maria Klinke as part of my leadership advancement, including personality testing and analysis to get to know my strengths and weaknesses in more depth as a leader. My focus is always on continued growth so I can show up in the best way possible to drive business as a force for good. Maria is extremely knowledgable and insightful, and she delivers the less admirable aspects of ourselves in ways that’s palatable and can be used for growth and positive advancement. I highly recommend Maria’s work both as a speaker and as an executive consultant. Maria – thanks immensely for the work you do!”

— Sandja Brügmann

Managing Partner, Refresh Agency

“I stedet for en lederuddannelse valgte jeg i 2016 et coachingforløb hos Maria Klinke. På baggrund af en Neo Pi-R test kørte Maria forløbet, hvor jeg igennem samtaler med Maria blev markant klogere på mig selv. Jeg har prøvet mange tests, udviklingssamtaler og lignende, men ikke mødt et menneske som Maria, som I den grad kan rykke bjerge for en. Maria er enormt passioneret, empatisk og loveable og får hurtigt en til at føle sig tryg og åbne op. Mit coachingforløb hos Maria skulle blot vare seks måneder, men er nu blevet til at jeg hver 2-3 måned tjekker ind og tager en time hos Maria, hvilket jeg på ingen måde vil undvære. Maria er således blevet min “karrierementor”. Der findes mange coaches derude og fred være med det, men hvis du ønsker “Messi” indenfor coachingverdenen, bør du tage fat i Maria.

— Søren H. Mohr

CMO/COO, Hjerteforeningen

“Jeg kan på det varmeste anbefale Maria Klinke og hendes på samme tid ualmindeligt indsigtsfulde, omsorgsfulde og – også på klientens vegne – stærkt ambitiøse tilgang til udvikling af mennesker og ledere. Hendes sessioner med Neo Pi-R personlighedstest giver et dybdegående billede af såvel styrker som svagheder, og af hvordan synergien af disse skaber netop denne persons unikke personlighed. Desuden formår hun på fineste vis også at vise hvilke potentialer, der ligger i de mere udfordrende karaktertræk, og hvordan det er muligt at arbejde videre med dem for at blive den bedste og mest autentiske udgave af sig selv.”

— Anne-Mette Gjeraa

Head of Project, Realdania

 

“Jeg har i foråret og sommeren 2012 gennemført et meget positivt coachforløb hos Maria Klinke. Det oprindelige formål med forløbet var at komme tættere på at erkende mine stærkeste kompetencer og interesser og forstå, hvordan jeg vil kunne anvende disse i mit nuværende og fremtidige arbejdsliv. Ved hjælp af personlighedstest (Neo-Pi-R) og gode samtaler blev jeg bestyrket i mine egne opfattelser af mine kompetencer, men jeg gjorde samtidig en masse nye observationer og begyndte at kunne se mine styrker fra mange andre vinkler, som uden nogen som helst tvivl vil styrke mig fremover.

Udover det coaching-mæssige gav Maria mange gode idéer, som jeg har taget i brug, f.eks. nye mindfulness-teknikker, ligesom Maria gav mig god inspiration til valg af efteruddannelsesforløb. Jeg blev anbefalet Maria Klinke af en kollega, og jeg vil ikke tøve med at anbefale det samme til mine øvrige kolleger.”

— Antonino Castrone

Direktør, Aalborg Universitet

“I consulted Maria Klinke to get a clearer sense of my own strengths and weaknesses. Maria more than fullfilled my expectations. She is to the point, knows an impressively wide range of the tools and methods of her profession and has an exquisitely well-balanced way of relaying sensitive feedback to her client. Maria comes across as very professional and empathic – I highly recommend her.”

— Susanna Rankenberg

Producer, speaker og projektleder, DR & Rådgiver, Rankenberg Com

“Maria Klinke har ført mit team af 25 medarbejdere med forskellig baggrund igennem 2 temadage med det formål at fremme en lærings- og udviklingskultur. Maria har været utrolig engageret og inspirerende i alle faser af processen. Forberedelsen blev prioriteret meget højt med forberedelsesmøde både med mig og medarbejderrepræsentanter. Selve temadagene blev gennemført med stort overskud, overblik og følsomhed for, hvad der skete i teamet. Efter temadagene har Maria støttet med sparring i forhold til den videre proces.

Maria har hele vejen igennem stillet sin store viden om de systemiske grundelementer, den narrative tilgang og ikke mindst den narrative coaching til rådighed. Maria har vist, at hun har mange forskellige metoder til sin rådighed, og har hele tiden kunnet justere processen, så den har givet mening hele vejen igennem. Gennem en vekselvirkning mellem oplæg og øvelser følte alle deltagere sig hørt og set samtidig med, at Maria på en meget levende måde fik introduceret de nødvendige grundbegreber. Det hele blev understøttet af lækkert udarbejdet materiale, både i Marias oplæg og arbejdsredskaber til det videre arbejde. Jeg kunne unde alle teams at opleve den energi, som fyldte teamet efter temadagene.”

— Annette Petersen

Teamchef, Høje-Taastrup Kommune

“Jeg er blevet Neo Pi-R testet og har fået en tilbagemelding fra Maria Klinke. Det var en meget grundig og detaljeret tilbagemelding, og Maria var virkelig god til at forklare og tydeliggøre, hvad testresultaterne egentlig sagde og ikke sagde og give bolden op til releksion over, hvad man kunne bruge resultaterne til. At være skarp og nænsom på samme tid kræver en stor portion faglig indsigt, personlig integritet og gode kommunikationsevner, og det var en meget givende session. Jeg giver Maria mine bedste anbefalinger.”

— Bent Gringer

Chefkonsulent, Statens Center for Kvalitets- og Kompetenceudvikling (SCKK)

Jeg fik anbefalet Maria af en kollega ifm behov for støtte til mit løbende arbejde med at sikre trivsel og personlig udvikling i min afdeling. At jeg fik kontakt til Maria - var som at få en appelsin kastet i sin turban. Maria fik hurtigt pejlet sig ind på vores behov for støtte, og fik på trods af en travl kalender - stablet et passende forløb på benene. Maria formår hurtigt og meget professionelt at sætte sig ind i den enkeltes og gruppens situation og se hvad der er behov for af hjælpeværktøjer. Tusinde tak til Maria for en yderst professionel, energifyldt, respektfuld og målrettet indsats. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Maria.

— Anita Øbakke

Økonomichef, Naviair

“Maria is extremely good at what she does. She knows a ton of different models/ theories and uses them as natural references when she delivers test-results (she is not lecturing – just checking reality against theory to sharpen her conclusions – and make sure the client understands her findings).

Maria is also very likeable, she is smiling and empathetic – which really matters when she is dealing with peoples strenghts and weaknesses – I for one never really liked being tested before – but what Maria did with the test results was extremely useful. She didn’t label my personality – or offered a firm conclusion – she made time in the schedule for my questions and for making sure I understood what her findings were about – and she made the test useful as a tool for improving my performance.

Maria was very well prepared when we met and I felt 100% comfortable with her advice – and I think everyone who needs knowledge about their personality at work – and advice on how to use their potential more to the full – should consult with Maria!”

— Trine-Maria Kristensen

Foredragsholder, forfatter og social media konsulent