Stressrådgivning

Stressforebyggelse og håndtering af stress er et felt der ligger mit hjerte meget nært, og som jeg har arbejdet intensivt med siden 2009. Mit arbejde med stress foregår på flere planer; fra rådgivning af topledelser, lederkurser, træning i stresshåndtering og forebyggelse af hele organisationer samt foredrag og hjælp ved individuelle tilfælde af stress. Herudover har jeg været med til at undervise og certificere adskillige hold af stresscoaches på Danmarks (i al beskedenhed) bedste stresscoachinguddannelse hos Matzau Erhvervspsykologer.

Du kan kontakte mig hvis din organisation har brug for hjælp til at knække stresskurven, mindske sygefraværet og øge arbejdsglæden, så finder vi sammen ud af hvad der skal til for at hjælpe jer.

Jeg kan også hjælpe når I har medarbejdere der allerede er ramt af stress og har brug for et behandlingsforløb hvor jeg holder både medarbejderen og nærmeste leder/HR i hånden hele vejen fra stress til indslusning og rådgiver begge parter løbende igennem forløbet.

Hvis du som privatperson er ramt af stress eller føler dig “på kanten” har brug for hjælp og rådgivning til at undgå det, er du også meget velkommen til at kontakte mig og høre om mulighederne for et forløb.

Page last updated on 15/02/2018 at 13:53