Organisationsudvikling

Vil I opnå nye og andre resultater end dem, I plejer at opnå, er I nødt til at gøre noget andet end det, I plejer at gøre. Stille nogle andre spørgsmål, designe nogle andre processer, organisere jer på andre måder, mødes nye steder med andre dagsordener. Ellers skaber I blot de resultater og mønstre, som I før har set.

Siden 2007 har jeg designet, faciliteret og forankret en lang række organisatoriske udviklingsprojekter i samarbejde med private og offentlige organisationer.

Mine kompetencer er primært de sider af organisatoriske udviklingsprocesser der handler om kultur, relationer, kommunikation og samarbejde, men jeg har samtidig en stærk overbevisning om, at bæredygtige forandringsprocesser kræver klar kobling til organisationens overordnede strategier, strukturer og rutiner.

Udviklingsforløb skræddersyes selvfølgelig i tæt samarbejde med jer, så de matcher organisationens specifikke behov og udfordringer.

Enhver organisation er unik, og derfor arbejder jeg ikke med koncepter. Derimod fokuserer jeg ud fra en systemisk, narrativ og anerkendende tilgang på den enkelte virksomheds eller organisations centrale opgaver, muligheder og ressourcer.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om de muligheder, der kan være i et skræddersyet forløb til din organisation. Det koster ikke noget at være nysgerrig.

Page last updated on 15/02/2018 at 11:17