Ledelsescoaching

Ønsker du et professionelt, fortroligt frirum for sparring og refleksion til at fordybe dig i lederrollen?

Har du brug for sparring på din unikke identitet som leder? Øget indsigt i din personlighed og relationskompetence? Ledelse og implementering af forandringer? Ny strategier til komplekse ledelsesmæssige udfordringer?

Et ledelsescoachingforløb hos mig er en syntese mellem erhvervspsykologisk rådgivning og personlig vejledning. Du vælger selv hvilke temaer du vil arbejde med – akutte situationer og temaer såvel som personlig udvikling i lederrollen.

Kontakt mig, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et ledelsescoachingforløb.

 

“I stedet for en lederuddannelse valgte jeg i 2016 et coachingforløb hos Maria Klinke. På baggrund af en Neo Pi-R test kørte Maria forløbet, hvor jeg igennem samtaler med Maria blev markant klogere på mig selv. Jeg har prøvet mange tests, udviklingssamtaler og lignende, men ikke mødt et menneske som Maria, som I den grad kan rykke bjerge for en. Maria er enormt passioneret, empatisk og loveable og får hurtigt en til at føle sig tryg og åbne op. Mit coachingforløb hos Maria skulle blot vare seks måneder, men er nu blevet til at jeg hver 2-3 måned tjekker ind og tager en time hos Maria, hvilket jeg på ingen måde vil undvære. Maria er således blevet min “karrierementor”. Der findes mange coaches derude og fred være med det, men hvis du ønsker “Messi” indenfor coachingverdenen, bør du tage fat i Maria.”

– Søren H. Mohr, CMO/COO, Hjerteforeningen

Page last updated on 18/03/2018 at 17:52