Om Maria

Jeg hedder Maria Klinke. Jeg brænder for kærligt og uærbødigt at provokere mennesker og organisationer til at stille spørgsmål til status quo og til at styre mod nye udgaver af virkeligheden.

Mit arbejde udfolder sig i krydsfeltet mellem erhvervspsykologi, ledelse og kommunikation – det betyder at jeg har et særligt blik for de kommunikative processer, der opstår i  samspillet mellem mennesker og hvordan de påvirker arbejdsglæde og engagement – og dermed de faglige og forretningsmæssige resultater, der opnås.

Jeg giver insisterende, men kærlige skub ved hjælp af coaching, foredrag, temadage, proceskonsultation og undervisning. Begreber som nysgerrighed, autenticitet og nærvær er de mest essentielle nøgleord til at beskrive, hvordan jeg arbejder. Jeg er villig til at stille spørgsmål til hvadsomhelst, og bidrager til mine kunders forretning og udvikling med ærlige, originale og tankevækkende perspektiver.

Min tilgang til det organisationspsykologiske felt er præget af narrative og systemiske perspektiver på ledelse, organisatoriske forandringsprocesser og organisationsudvikling. Narrativ psykologi handler om, hvordan de tolkninger, vi lægger ned over verden og hinanden påvirker vores muligheder for at opnå de resultater, vi ønsker, både professionelt og personligt. Mit særlige talent er at udforske disse antagelser, stille skarpt på de af dem, der spænder ben for vores udfoldelse, og erstatte dem med mere konstruktive tilgange til verden.

For tiden løser jeg opgaver og skaber resultater for kunder som DR, Novo Nordisk, Warner Bros, MTGStrong Productions, Anmesty International samt en række danske kommuner. Desuden arbejder jeg sammen med med en række dygtige samarbejdspartnere.

Page last updated on 15/02/2018 at 12:41