Ringe i vandet

January 18th, 201310:23 am @

2


Chaufføren i 3A var i højt humør her til morgen.

Han sagde velkommen hver enkelt forfrosne passsager når de kom ind i bussen, og da vi kom til Enghave Plads tændte han højttaleren og mindede os alle om at være taknemmelige for vores familie, venner, naboer og fredelige land, og fortalte at en ung chauffør forleden havde spurgt ham om, hvordan han havde overlevet 35 år som buschauffør, hvortil han havde svaret, at han hver dag fokuserede på det gode i sit job, og rådede os alle til at gøre det samme. Vi var 3-4 mennesker i den propfyldte bus der klappede, resten måbede og mange så ret eftertænksomme ud. Derefter fortsatte han ufortrødent med at synge højlydt med på alle sange i radioen.

Da jeg skulle af ved Blågårdsgade gik jeg op og ønskede ham en fortsat rigtig god dag – og så gav han mig en karamel!

Jeg giver hermed hans gode råd videre og lige nu tror jeg ikke min dag kan blive andet en fantastisk. Tak for karamellen, inspirationen og det smil, der kommer til at pryde mine  – og garanteret også mine medpassagerers – læber resten af dagen, ukendte buschauffør. Jeg håber dit mod og dit skamløst gode humør kommer til at sprede sig som ringe i vandet langs hele 3A-linien idag.